Tickets & Abonnementen

ALGEMEEN VERKOOPPUNT

ONLINE VERKOOP:KLIK HIER

UiT in Mechelen
Vleeshouwersstraat 6
2800 Mechelen
015 29 76 53

Openingsuren
Ma - vrij: 10u - 16u
Za: 10u - 16u
Zon: 12u30 - 16u


CORONA MAATREGELEN ZINDERING

Wij volgen de federale voorschriften die het gebruik van het Covid Safe Ticket verplichten. Dit betekent dat alle voorstellingen enkel toegankelijk zijn voor personen die een geldig Covid Safe Ticket (vanaf 12 jaar en 2 maanden) samen met hun identiteitskaart kunnen voorleggen. Op al onze locaties is het mondmasker verplicht vanaf 6 jaar.

Lees hier rustig alle informatie over het Covid Safe Ticket.


ABONNEMENTEN

ZINDERING
10% korting bij minimum drie concerten


KORTINGEN LOSSE TICKETS

-26: € 12
Groepen vanaf 10 personen: - € 2
UiTpas Kansentarief: 80% korting (online niet beschikbaar)

U kan online tickets kopen tot enkele dagen voor het concert. Nadien kan u de resterende tickets reserveren via T.015 20 48 82 of aankopen aan de concertkassa. Volg de informatie op de concertpagina's van de website. De concertkassa op de concertlocatie gaat open vanaf 1 uur voor het begin van het concert.

UiTPas-voordeel: “Ruil 20 punten in voor een korting van 5 euro op het ZINDERING concert "Stille im Spiegel: 100% Arvo Pärt" van Casco Phil op 12 december in de Sint-Romboutskathedraal van Mechelen.” Dit kan enkel ingeruild worden aan de UiT-balie.


PRAKTISCH

Kerken
In de meeste kerken zijn er vaak zeer beperkte sanitaire mogelijkheden. Verwarmingsinstallaties in kerken zijn zeer luidruchtig en worden daarom tijdens het concert afgezet. Het kan dus fris zijn.

Laatkomers
Onze concerten beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten.

Wachtlijsten
Indien een concert uitverkocht is, wordt er gewerkt met een wachtlijst aan de avondkassa. Inschrijven kan pas aan de avondkassa. Wanneer er plaatsen vrijkomen, zullen de personen op de wachtlijst afgeroepen worden aan de kassa in volgorde.

Terugname tickets
Verkochte tickets worden niet teruggenomen.

Geluids- en beeldopnames
Het is absoluut verboden om geluids- of beeldopnamen te maken van de concerten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de directie en van de uitvoerder(s).

Rolstoelgebruiker
Bent u rolstoelgebruiker? Registreer dit bij uw reservatie en neem even contact op via [email protected] of 015 26 23 41 en wij nemen de nodige maatregelen.

Privacy beleid
De publieksgegevens, verzameld bij het reserveren van tickets, aanvraag van informatie of inschrijving voor de nieuwsbrief, gebruikt het Festival van Vlaanderen-Mechelen/Kempen uitsluitend om het publiek op de hoogte te houden van de activiteiten en te verwittigen in geval van wijzigingen. Het beheer van de adresgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke gegevens.